Πολιτική Απορρήτου σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας και των διαδικτυακών σχέσεων

Προοίμιο


Η ατομική επιχείρηση «Ανδρέας Δερβίσης» με Α.Φ.Μ. 025435699 Δ.Ο.Υ. Ιωνίας με σκοπό την διασφάλιση της ιδιωτικότητας και των εν γένει προσωπικών δεδομένων των χρηστών των ιστοσελίδων και των διαδικτυακών συνδέσεων και τόπων της επιχείρησης, αναλαμβάνει την υποχρέωση να συμμορφωθεί πλήρως με το εφαρμοστέο δίκαιο (κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 - κανονισμός «GDPR»).

Το παρόν έγγραφο («Πολιτική Απορρήτου») παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από την Εταιρεία, μέσω των ιστοσελίδων και των διαδικτυακών συνδέσεων και τόπων της και συνιστά ενημερωτική ειδοποίηση προς τα υποκείμενα των δεδομένων, σύμφωνα με το άρθρο 13 του κανονισμού GDPR.


Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και Υ.Π.Δ.


Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων, είναι η ατομική επιχείρηση «Ανδρέας Δερβίσης» με Α.Φ.Μ. 025435699 Δ.Ο.Υ. Ιωνίας. («Υπεύθυνος επεξεργασίας»). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο προστασίας δεδομένων («ΥΠΔ») στην ακόλουθη διεύθυνση ………….


Δεδομένα περιήγησης


Εάν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, τις διαδικτυακές συνδέσεις και τόπους (δηλαδή, χωρίς να στείλετε οποιοδήποτε μήνυμα ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες υπηρεσίες/λειτουργίες), η επεξεργασία των δεδομένων σας περιορίζεται στα δεδομένα περιήγησης, δηλαδή τα δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητο να σταλούν για τη λειτουργία των υπολογιστών στους οποίους λειτουργούν η ιστοσελίδα, οι διαδικτυακές συνδέσεις και οι τόποι της επιχείρησης και τα πρωτόκόλλα επικοινωνίας μέσω Διαδικτύου. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει, για παράδειγμα, διευθύνσεις IP ή τομείς ηλεκτρονικών υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για την επίσκεψη και άλλες παραμέτρους που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση. Η επιχείρηση συλλέγει αυτά και άλλα δεδομένα (όπως για παράδειγμα τον αριθμό των επισκέψεων και τον χρόνο που εσείς αφιερώνετε) μόνο για στατιστικούς σκοπούς και σε ανώνυμη μορφή, προκειμένου να παρακολουθεί τη λειτουργία της και να βελτιώνει την απόδοση της. Τα δεδομένα αυτά δεν συλλέγονται για να συνδεθούν με άλλες πληροφορίες που αφορούν τους χρήστες ή για την ταυτοποίηση των χρηστών. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες, από τη φύση τους, μπορούν να επιτρέψουν στην Επιχείρηση να εντοπίσει τους χρήστες μέσω της επεξεργασίας και της σύνδεσης με δεδομένα που κατέχονται από τρίτους. Τα δεδομένα περιήγησης συνήθως διαγράφονται μετά από την επεξεργασία τους σε ανώνυμη μορφή, αλλά ενδέχεται να αποθηκευτούν και να χρησιμοποιηθούν από την Επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση των δραστών οποιωνδήποτε αδικημάτων υπολογιστών που διαπράττονται σε βάρος της. Με την επιφύλαξη αυτής της δυνατότητας και των διατάξεων της πολιτικής για τα Cookies, τα δεδομένα περιήγησης που περιγράφονται παραπάνω αποθηκεύονται μόνο προσωρινά, σύμφωνα με τον νόμο.


Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους


Αυτή η Πολιτική απορρήτου ισχύει μόνο για την επιχείρηση που ορίζεται παραπάνω. Παρόλο που η επιχείρηση μέσω της ιστοσελίδας της ή των διαδικτυακών συνδέσεων και τόπων μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους τρίτων σας ενημερώνουμε ότι η Επιχείρηση δεν έχει πρόσβαση, ούτε χρησιμοποιεί συστήματα παρακολούθησης των cookies, διαδικτυακούς φάρους ή άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης των χρηστών που ενδέχεται να είναι ενεργές στους ιστότοπους τρίτων μερών, το περιεχόμενο και το υλικό που δημοσιεύονται σε αυτούς ή στις μεθόδους επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό, η Επιχείρηση αποποιείται ρητώς οποιαδήποτε ευθύνη για τέτοια θέματα. Επομένως, θα πρέπει να επαληθεύετε τις πολιτικές απορρήτου τέτοιων ιστότοπων τρίτων μερών και να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.


Άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα


Τα άτομα που ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες είναι εξουσιοδοτημένα να επεξεργάζονται τα δεδομένα των χρηστών: τεχνικό και διοικητικό προσωπικό, προσωπικό ΤΠ, υπεύθυνοι προϊόντων, καθώς και άλλα μέλη του προσωπικού που πρέπει να επεξεργαστούν τα δεδομένα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.


Δήλωση Προστασίας Δεδομένων


Το παρόν έγγραφο περιγράφει αναλυτικά τις ενέργειες συμμόρφωσης προς τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων 2016/679, γνωστό και ως GDPR.


Εισαγωγή


Η επιχείρησή μας πιστεύει ακλόνητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, στις αρχές που διέπουν την επεξεργασία δεδομένων και συγκεκριμένα ότι:


1. Όλα τα δεδομένα υποβάλλονται σε σύννομη και θεμιτή επεξεργασία με διαφανή τρόπο.

2. Τα δεδομένα συλλέγονται για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς.

3. Τα δεδομένα είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο για τους σκοπούς για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία.

4. Τα δεδομένα είναι ακριβή και όταν είναι αναγκαίο επικαιροποιούνται.

5. Τα δεδομένα διατηρούνται υπό μορφή που επιτρέπει την ταυτοποίηση των υποκειμένων των δεδομένων μόνο για το διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας.

6. Τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια τους


Διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα που η επιχείρηση συλλέγει και για τον τρόπο που χρησιμοποιεί και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και για τις σχετικές επιλογές και δυνατότητες που έχετε.


Τρόποι συλλογής δεδομένων


Η επιχείρηση δύναται να συλλέξει δεδομένα σας με τους εξής τρόπους (ενδεικτικά):

• Εγγραφή στον Ιστότοπο,

• Αποστολή φόρμας επικοινωνίας,

• Αγορά υπηρεσιών,

• Επικοινωνία με εκπρόσωπο της επιχείρησης μέσω e-mail, τηλεφώνου ή αλληλογραφίας,

• Εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο (newsletter) της Εταιρίας,

• Cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο διαδικτυακές μας τοποθεσίες.


Ασφάλεια


Η επιχείρηση αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και τις σχετικές της υποχρεώσεις και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια του Χρήστη. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη είναι ασφαλείς και απόρρητες. Λαμβάνουμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε να τα παρέχετε και ρητά συναινείτε για την επεξεργασία τους από την Εταιρία μας.


ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη για εμάς. Οι βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με την επιχείρηση. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον Χρήστη είναι εμπιστευτικές και η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παραμένουν ασφαλείς και να χρησιμοποιούνται μόνο στο αναγκαίο μέτρο για την εξυπηρέτηση της σύμβασης και την παροχή των υπηρεσιών.Ο Χρήστης για την εξασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων του, θα πρέπει ο ίδιος να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψη αυτών, αλλά ούτε και των στοιχείων πρόσβασης σε αυτά, σε τρίτα πρόσωπα.


Σκοπός επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων


Τα προσωπικά σας δεδομένα δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς πέραν των στην παρούσα αναφερόμενων και παρασχεθέντων εκ μέρους σας, εκτός αν λάβουμε την άδεια σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο. Η Εταιρί συλλέγει κατόπιν συναίνεσης σας μόνο προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα σας και να σας παρασχεθούν οι υπηρεσίες που επιλέγετε υπό τις βέλτιστες συνθήκες και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Εάν και όπου απαιτηθούν πρόσθετες πληροφορίες, θα ενημερωθείτε σχετικά κατά τη στιγμή της συλλογής των δεδομένων και θα σας ζητηθεί εκ νέου σχετική συναίνεση. Η επιχείρηση συλλέγει δεδομένα για την επικοινωνία, την έκδοση επίσημων γραπτών προσφορών και σχετικών παραστατικών πώλησης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις απαιτήσεις των οικονομικών υπηρεσιών (ΔΟΥ, taxis, κ.α.).

Αγορές


Η επιχείρηση συλλέγει δεδομένα κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας. Τα δεδομένα αυτά αφορούν τα προσωπικά δεδομένα, όπως στοιχεία αποστολής, στοιχεία αγοραστή, καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επέλεξε ο επισκέπτης ή ο Χρήστης του διαδικτυακού τόπου μας. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται όπως τα αντίστοιχα στις συνήθεις συναλλαγές, ήτοι για την ασφαλή ολοκλήρωση τους και τη δυνατότητα ενημέρωσης του Χρήστη, στο πλαίσιο εκτέλεσης της σύμβασης.
Δεν συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με την πληρωμή, όπως π.χ. ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού, ο αριθμός της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Αν ο χρήστης επιλέξει "πληρωμή με κάρτα" τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας πληρωμών θα πρέπει να τα εισάγει στον ασφαλή ιστότοπο της συνεργαζόμενης τράπεζας (Τράπεζα Πειραιώς) στον οποίο και θα ανακατευθυνθεί αυτόματα για να ολοκληρώσει την πληρωμή (redirect).


Παροχή Υπηρεσιών


Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του Χρήστη όπως προκύπτουν κατά την παροχή των υπηρεσιών που έχει επιλέξει, θα αποθηκεύονται και θα είναι προσπελάσιμα για την εκτέλεση της σύμβασης και την παροχή των υπηρεσιών με τρόπο αποτελεσματικό, ώστε οι αρμόδιοι και κάθε αυστηρά εξουσιοδοτημένος συνεργάτης, να μπορούν να εκτελούν ή να ελέγχουν την πρόοδο του κάθε έργου.


Βελτίωση Υπηρεσιών και Μετρήσεις


Επιπλέον, η επιχείρηση συλλέγει πληροφορίες όταν μας επισκέπτεσθε διαδικτυακά, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που τυχόν ανταλλάσσουμε, σχετικά με το πώς ο Χρήστης χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλεται ή τη συχνότητα και τη διάρκεια των δραστηριοτήτων του. Ακόμα, η επιχείρηση συλλέγει πληροφορίες από ή σχετικά με τις συσκευές μέσω των οποίων ο Χρήστης αποκτά πρόσβαση στις υπηρεσίες, ανάλογα με τα δικαιώματα που έχει εκχωρήσει. Η επιχείρηση μπορεί να συσχετίσει τις πληροφορίες που συλλέγει από τις διάφορες συσκευές του Χρήστη, καθώς αυτό συμβάλλει στη συνέπεια των παρεχόμενων Υπηρεσιών. Η συλλογή αυτών των δεδομένων μας επιτρέπει να εξατομικεύουμε την διαδικτυακή σας εμπειρία, να βελτιώνουμε την απόδοση, τη χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα του Ιστοτόπου και να αποτιμάμε την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων προώθησης (marketing) των υπηρεσιών μας.


Ειδικότερα, συλλέγονται πληροφορίες σύνδεσης, όπως:

• η επωνυμία του παρόχου κινητής τηλεφωνίας ή του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου (ISP), η γλώσσα και η ζώνη ώρας του προγράμματος περιήγησης,

• η γεωγραφική θέση της συσκευής πρόσβασης, αλλά και ο τύπος του (Google Chrome, Safari κλπ.)

• η διεύθυνση IP της ηλεκτρονικής συσκευής μέσω της οποίας αποκτάτε πρόσβαση στον Ιστότοπο.


IP διεύθυνση.

Η IΡ διεύθυνση είναι ένας αριθμός που αποδίδεται στην ηλεκτρονική σας συσκευή κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στο διαδίκτυο και για λόγους ασφάλειας της πληροφορίας και διάγνωσης των συστημάτων, τα δεδομένα αυτά συλλέγονται όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο.

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία πληροφοριών που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Οι δικτυακοί τόποι μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στα cookies που έχουν αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας. Κάθε ιστότοπος που έχετε αποδεχτεί να αποθηκεύει cookies στον browser σας μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο στα δικά του cookies και όχι σε cookies που προέρχονται από άλλους ιστότοπους.

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τους εξής σκοπούς:

•Με το ìciSessìon cookie για την ταυτοποίηση της συνεδρίας του κάθε επισκέπτη ώστε να είναι δυνατή η διατήρηση της απαραίτητης λειτουργικότητας σε διαδοχικές εναλλαγές υποσέλιδων. Δεν συνδέεται το cookie με προσωπικά δεδομένα χρήστη σε καμία περίπτωση και ούτε αποθηκεύονται τέτοια στοιχεία σε cookies.

Ενημερωθείτε για την σχετική Ευρωπαική οδηγία στην διεύθυνση http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/

Facebook pixel cookies

Χρησιμοποιούμε το Facebook pixel για να μετρούμε πόσο αποδοτική είναι κάθε διαφήμιση μας στο Facebook και για να παρουσιάζουμε διαφημίσεις στο Facebook που είναι περισσότερο σχετικές για εσάς. To Facebook pixel cookie συγκεντρώνει πληροφορίες για την επίσκεψη σας στο site μας καθώς και την IP διεύθυνση σας και τα συσχετίζει με τον λογαριασμό που έχετε ήδη στο Facebook. Με αυτό τον τρόπο το Facebook μπορεί να γνωρίζει αν έχετε ξανά επισκεφτεί το site μας ώστε να παρουσιάσει διαφημίσεις ανάλογα με την συνθήκη που έχει κάθε διαφήμιση μας. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook τα δεδομένα αυτά δεν χρησιμοποιούνται από το Facebook και διαγράφονται. Αν δεν επιθυμείτε να συγκεντρώνει το Facebook πληροφορίες και να τις συσχετίζει με το προφίλ σας εκεί, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο λογαριασμό σας στο FacebooK.


Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τρίτους


Ενδέχεται να κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε παρόχους υπηρεσιών, εταιρικούς συνεργάτες και τρίτα μέρη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η επιχείρηση θα γνωστοποιεί προσωπικά δεδομένα μόνο σε συμμόρφωση με την παρούσα Δήλωση και/ή όταν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Οι συμφωνίες με αυτούς τους εταιρικούς συνεργάτες θα περιορίζουν τους σκοπούς για τους οποίους μπορούν να γνωστοποιηθούν και να επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα και θα απαιτούν την επαρκή προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Η επιχείρηση ενδέχεται να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε cloud. Αυτό σημαίνει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνεται από μια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών cloud για λογαριασμό της επιχείρησης και τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να αποθηκεύονται σε διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί οργανωτικά και συμβατικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την επιβολή παρόμοιων, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο περιοριστικών, απαιτήσεων στους παρόχους μας υπηρεσιών cloud, συμπεριλαμβάνοντας απαιτήσεις σχετικά με την αποκλειστική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους στην παρούσα αναφερθέντες σκοπούς.


Δικαιώματα Χρήστη


Ο Χρήστης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του που έχουν συλλεχθεί και υφίστανται επεξεργασία από την επιχείρηση, καθώς και δικαίωμα ενημέρωσης, κατόπιν σχετικού αιτήματος με την αποστολή ……….
Ο Χρήστης μπορεί να περιορίζει, να αλλάζει, να διορθώνει, να συμπληρώνει και να διαγράφει τα προσωπικά δεδομένα του που υφίστανται επεξεργασία από την επιχείρηση και για το λόγο αυτό θα μπορεί να επικοινωνεί με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση ……
Κατόπιν μελέτης του σχετικού αιτήματος και ταυτοποίησης του ατόμου, η επιχείρηση θα προβαίνει εντός χρονικού διαστήματος ενός μήνα στην ικανοποίηση του, υπό την προϋπόθεση ότι το αίτημα είναι νόμιμο και ευσταθεί.
Για οποιαδήποτε απορία ή για τη χορήγηση πληροφόρησης σχετικής με την επεξεργασία και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση με αποστολή email στη διεύθυνση …..


Μεταβολή δεδομένων

Ο Χρήστης μπορεί να περιορίζει, να αλλάζει, να διορθώνει, να συμπληρώνει και να διαγράφει τα προσωπικά δεδομένα του που υφίστανται επεξεργασία από την επιχείρηση και για το λόγο αυτό θα μπορεί να επικοινωνεί με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση ….
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης εντός του χρονικού διαστήματος του ενός μηνός, ο Χρήστης διατηρεί το δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3, Τ,Κ. 11523, Αθήνα, +30 210 6475600, contact@dpa.gr).

Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αποδοχή" για να συνεχίσετε ή "Ρυθμίσεις Απορρήτου" για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των cookies ή να επιλέξετε ποια θα αποδεχεθείτε.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ο ιστότοπος και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί στα συστήματά μας.

  • wordpress_test_cookie

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες